Obavijest Predsjednice Društva

profil eTw    Poštovane kolegice i kolege

u privitku su objavljeni plan i program rada Društva za 2016.g. i financijski plan. Upravni odbor izradio je ovaj plan na osnovu očekivanih sredstava koje će Društvo ostvariti putem prijave programa na javni natječaj za potrebe u tehničkoj kulturi Grada Zagreba. Plan i program prihvaćen je na Skupštini Društva održanoj 9.11.2015..
Nadalje, Društvo je obvezno voditi svoje aktivnosti prema novom Zakonu o udrugama, prema kojem do kraja veljače Skupština Društva treba potvrditi izvješće o radu i financijsko izvješće za 2015. Uskoro ćete dobiti poziv za Skupštinu, koja bi se trebala održati sredinom veljače. Izvješća su u izradi.
Kako će se dio programskih aktivnosti financirat iz članarina i donacija, pozivam vas da do kraja veljače izvršite uplatu članarine za 2016.g. (u privitku je obrazac uplatnice). Nadalje, svi oni koji bi željeli sudjelovati u vođenju radionica, održati predavanje iz svoje prakse ili da vaša škola bude domaćin pojedinih aktivnosti, ili da trebaju pomoć u nekom obliku svojeg nastavnog rada, trebaju dostaviti pismo namjere na adresu Društva do 15.2.2016.. Upravni odbor razmotrit će sve vaše prijedloge.
Ne zaboravite da na mrežnim stranicama Društva, www.dptkzg.hr možete pratiti obavijesti, izvješća, najave i pozive koji su vezani uz ostvarivanje programa Društva, ali i važni za provedbu nastave tehničke kulture u osnovnim školama Grada Zagreba. Ove godine posebnu pozornost posvetit ćemo cjelovitoj kurikularnoj reformi i kurikulumu predmeta tehnička kultura.
Uz pozdrav
Sanja Kovačević
Predsjednica DPTKZ