Poziv za uključivanjem u rad DPTKZ

Poštovane kolegice i kolege

Društvo pedagoga tehničke kulture Zagreba u proteklih 5 godina radi na poboljšanju statusa učitelja tehinčke kulture, pomaže članovima u realizaciji programa izvannastavnih tehničkih aktivnosti, organizira radionice i stručna usavršavanja te aktivno sudjeluje u događanjima, projektima, natjecanjima i izložbama Grada Zagreba i Republike Hrvatske.
Društvo je udruga građana, a više o radu, ciljevima i aktivnostima koje smo do sada proveli pročitajte u objavama na našim web stranicama.

Velika je želja Upravnog odbora Društva, omasoviti svoje članstvo, kako bismo zadovoljili potrebe i pružili mogućnost dodatnog profesionalnog razvoja učitelja tehničke kulture, voditelja tehničkih aktivnosti u osnovnim školama Grada Zagreba.

Možda će vam biti zanimljiv podatak da s velikim interesom i podrškom pratimo rad mladih kolegica i kolega, djelujemo kao podrška i pomoć, razmatramo prijedloge svih članova, pružamo svima priliku da prikažu svoje primjere iz prakse.

Ukoliko ste u ovom kratkom predstavljanju rada Društva, pronašli svoji interes, pozivam vas da se učlanite u Društvo pedagoga tehničke kulture Zagreba. Za učlanjenje je potrebno dostaviti popunjenu pristupnicu te uplatiti članarinu u iznosu od 120,00 kn (dokumenti u privitku). Sredstva prikupljena od članarina koriste se isključivo za provedbu programa rada Društva.

Uz pozdrav
Predsjednica DPTKZ
Sanja Kovačević