Događanja u listopadu 2020.

IX. Dani tehničke kulture Zagreba – 17.10.2020. s početkom u 9 sati

DPTK Zagreba u suradnji sa Zagrebačkom zajednicom tehničke kulture postavit će izložbu stručne literature, udžbenika i radnih bilježnica za nastavu Tehničke kulute u osnovnim školama, kao i stručne knjige starijih izdanja za srednje strukovne škole. U organizaciji i provedbi sudjelovat će Valentina Dijačić, Darko Miloknoja i Sanja Kovačević.

62. Državno natjecanje mladih tehničara – održat će se u online okruženju 20.listopada 2020. a prema promijenjenim Pravilima Državnog natjecanja i uputama Državnog povjerenstva. Učenici pozvani na državno natjecanje trebaju izvršiti prijavu svojeg rada do 15.listopada 2020.

XX. INOVA MLADI – održat će se 24.listopada 2020. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Prijavnicu i pozivno pismo potražite na stranici Saveza inovatora Zagreba. Rok za prijavu radova je 14.listopada 2020.

Maker Faire Zagreb 2020 – festivale kreativnosti, tehnologije i inovativnosti, kako bi potakli nove ideje i samonikle inovacije, motivirali i inspirirali ljude da ostvare nove i lude ideje, održati će se u virtualnom okruženju u trajanju od listopada do prosinca 2020.