Poštovane kolegice i kolege

Društvo pedagoga tehničke kulture Zagreba djeluje kao strukovna udruga, te u proteklih 58 godina registriranog rada organizira aktivnosti s ciljem poboljšanja statusa učitelja tehinčke kulture, kao pomoć članovima u realizaciji programa izvannastavnih tehničkih aktivnosti, organizira radionice i stručna usavršavanja te aktivno sudjeluje u događanjima, projektima, natjecanjima i izložbama Grada Zagreba i Republike Hrvatske.
Društvo je udruga građana, a više o radu, ciljevima i aktivnostima koje smo do sada proveli pročitajte u objavama na našim web stranicama.

Velika je želja Upravnog odbora Društva, omasoviti svoje članstvo, kako bismo zadovoljili potrebe i pružili mogućnost dodatnog profesionalnog razvoja večeg broja učitelja tehničke kulture, voditelja tehničkih aktivnosti u osnovnim školama Grada Zagreba. Članstvo je volontersko.

Možda će vam biti zanimljiv podatak da s velikim interesom i podrškom pratimo rad mladih kolegica i kolega, djelujemo kao podrška i pomoć, razmatramo prijedloge svih članova, pružamo svima priliku da prikažu svoje primjere iz prakse. Istićemo i suradnju s voditeljicama županijskih stručnih vijeća u organiziranju stručnih skupova i radionica, te pomoć pri organiziranju natjecanja mladih tehničara.

Ukoliko ste u ovom kratkom predstavljanju ciljeva rada Društva, pronašli svoji interes, pozivam vas da se učlanite u Društvo pedagoga tehničke kulture Zagreba.
Za učlanjenje je potrebno dostaviti popunjenu pristupnicu te uplatiti članarinu u iznosu od 120,00 kn (dokumenti u privitku). Sredstva prikupljena od članarina koriste se isključivo za provedbu programa rada Društva.

Uz pozdrav
Upravni odbor DPTK Zagreba

©Društvo pedagoga tehničke kulture Zagreba, 2014-2022.
Administratori:  S. Kovačević, D. Novosel