Organizacijski tim:

Andrea Eberlilng Brkljačić, Valentina Dijačić, Svjetlana Seljanec Savković, Davorin Novosel i Sanja Kovačević.

Fotografije:
Jadran Jelić, Sanja Kovačević

Svečana dodjela priznanja i nagrada 2024.

U utorak, 25.lipnja 2024. u OŠ Tituša Brazovačkog okupili su se učenici osnovnih škola, njihovi roditelji i mentori, te voditelji i suradnici kako bismo zajedno proslavili uspješan završetak natjecanja u Tehničkoj kulturi Grada Zagreba, u šk. godini 2023./2024..

DPTK Zagreba na ovaj način ističe i pohvaljuje izvrsne rezultate koje su učenici ostvarili na 66. Županijskom i 66. Državnom natjecanju mladih tehničara, 17. Robokupu, Modelarskoj ligi i natjecanju “Sigurno u prometu”.

Nagrada DPTK Zagreba

Nagrada DPTK Zagreba uručena je svim učenicima koji su na županijskim razinama natjecanja ostvarili prvo mjesto u pojedinom području/natjecanju, te učenicima koji su na Državnim razinama ostvarili jedno od prva tri mjesta i predstavljali Grad Zagreb.

Ukupno je dodijeljeno 19 nagrada.

Priznanja DPTK Zagreba

Učenicima koji su ostvarili prva tri mjesta na županijskim razinama natjecanja uručeno je Priznanje DPTK Zagreba za izvrsne rezultate u natjecanjima Grada Zagreba u Tehničkoj kulturi za šk. g. 2023./2024..
Priznanja je dobilo 54 učenika iz 29 osnovnih škola Grada Zagreba.

Mentorima učenika i voditeljima izvannastavnih aktivnosti dodijeljena su Priznanja DPTK Zagreba za iznimne rezultate u nastavnom i izvan nastavnom radu, poticanju i razvijanju tehničkih znanja i vještina djece i mladih Grada Zagreba, te sudjelovanje na natjecanjima u tehničkoj kulturi u šk. g. 2023./2024..
Dodijeljeno je 33 Priznanja mentorima natjecatelja.

Suradnicima koji su sudjelovali kao članovi u ocjenjivačkim povjerenstvima, pri organizaciji natjecanja i provedbi dodijeljeno je Priznanje za doprinos u provedbi programa rada DPTK Zagreba i natjecanja djece i mladih Grada Zagreba u šk. g. 2023./2024..
Dodijeljeno je 5 Priznanja suradnicima.