Pripreme: 61. državno NMT

61_NMT_logo

S velikim  ponosom i zadovoljstvom, članovi Društva pedagoga tehničke kulture Zagreba uz županijsko povjerentvo 61. NMT Grada Zagreba, završavaju pripreme za odlazak ekipe Grada Zagreba na 61. državno natjecanje mladih tehničara u Poreč od 25. do 28. ožujka 2019..

Na državno natjecanje pozvano je 22 natjecatelja iz 12 tema natjecanja (maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, obrada materijala, strojarske konstrukcije, elektrotehnika, elektronika, robotika, automatika, fotografija, modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, radiokomunikacije te robotsko spašavanje žrtve) . Učenike će pratiti 12 mentora iz osnovnih škola i 2 mentora iz udruga.
U provedbi natjecanja, kao članovi Državnog povjerenstva i ocjenjivačkih povjerenstava, sudjelovat će 8 učitelja/ica tehničke kulture iz osnovnih škola Grada Zagreba, članova saveza/udruga/klubova, te djelatnika Sveučilišta u Zagrebu.

Svoj odlazak najavilo je i nekoliko učiteljica i učitelja tehničke kulture, te članova klubova, koji će samostalno (ili putem udruga/saveza/klubova) financirati svoj odlazak.

Pripreme za državno natjecanje su u punom zamahu i svima želimo puno uspjeha