Poziv za sudjelovanje na 15. smotri tehničkog stvaralaštva mladih Grada Zagreba.

zskmtPrenosimo poziv Zagrebačkog saveza KMT-ova:

Poštovana / poštovani

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će se 15. smotra tehničkog stvaralaštva mladih održati 28.9.2019. u Osnovnoj školi Luka, na adresi Otona Ivekovića 16 u Sesvetama.
Molimo vas da sve zainteresirane (članove DPTKZ-a, voditelje KMT-ova, učitelje tehničke kulture u zagrebačkim školama…) obavijestite o održavanju ove smotre.
Kao i dosad, učenici mogu prijaviti svoje radove u područjima: Makete / modeli, Obradba materijala / uporabni predmeti, Elektrotehnika / Elektronika, Robotika, Informatika / Računarstvo, Prometna tehnika, Fotografija / Grafika, Inovacije, Astronomija, Raketarstvo i Radio-tehnika. Zamisao organizatora je prikazati tehničko stvaralaštvo mladih tijekom školske godine 2018./2019.
Cilj naše smotre je omogućiti prikaz svojeg stvaralaštva učenicima i članovima školskih klubova mladih tehničara kao i klubova organiziranih po zagrebačkim kvartovima.
Početak smotre je u 9 sati. Radove učenika bit će moguće dopremiti u Centar i dan ranije (od 9 do 17 sati).
Za sve učenike osigurane su užine, pokloni i potvrde o sudjelovanju a za nagrađene učenike medalje i diplome.
U prilogu su poziv i prijavnica za sudjelovanje.  Pravilno popunjenu prijavnicu treba dostaviti do 27. 9. 2019. na adresu elektroničke pošte mlvidovi@yahoo.com .

Tijekom smotre, bit će organizirana i zakuska te druženje za mentore / učitelje i goste.

Radujemo se i vašoj nazočnosti te očekujemo prijavu učenika vaše škole ili članova kluba mladih tehničara.

Uz pozdrav
Mladen Vidović, učitelj savjetnik, voditelj organizacijskog odbora Smotre

Prijavnica_Smotra-2019